Meer info over mijn nestjes?
Kijk dan op de pagina: "Nest beschikbaar".
                              ***
Kijk ook bij onze pensioen diertjes.

ISA

15-11-21

Ook dit kleine dametje blijft hier in mijn hamstery.
Xena zilvergrijs 3kleur satijn.

14-11-21

Vandaag heb ik dit prachtige, lieve en pluizige mannetje mogen ophalen bij een bevriende fokker van Hamstery Friesland.
Hij heet BORIS en is een goud Dominant Spot langhaar mannetje. ♥

Boris

12-11-21

NIEUW kleur! PINK
Voor onze drinkfleshouders.

29-10-21

Mijn lieve en dappere schat heeft ons net verlaten!
Ze heeft 3 manden geleden een beroerte gehad en vanaf dat moment kon ze niet meer zo goed lopen en bleef ze met haar achterpootje slepen, maar ze gaf het niet op! Dapper ging ze naar me toe lopen en om aandacht te vragen. Je zag dat ze achteruit ging, maar ze ging door. Ze wilde liefde, ze wilde een knuffel en ze wilde opgetild worden. Elke ochtend was wel spannend of haar hartje het zou opgeven of niet. Maar vanavond dronk je niet meer en je bakje was ook nog vol. En daar lag je in je holletje lekker rustig te slapen. ♥
Dag lieve schat, dag mijn lieve Nella! ♥

15-10-21

Binnenkort hebben wij nog twee nestjes. 
Meer erover kun je lezen op de pagina: "nest beschikbaar".

07-10-21

Vanaf vandaag een nieuwe en super gezonde traktatie voor de beestjes hier. Lekker gezond voor mama's, kleintjes en oudere dieren. En ze vinden het lekker dus als het op is, ga ik weer nieuwe opzetten. ♥
Zo te zien is het een succes geworden!!!

                                                            *****
Kiemzaden zitten vol voedingsenergie voor dit nieuw plantje. Tijdens het kiemproces absorbeert het zaadje water en zwelt deze op. Tegelijkertijd worden tijdens het ontspruiten grote hoeveelheden enzymen vrijgemaakt en neemt ook de voedingswaarde toe. Deze processen zorgen ervoor dat de kiemen belangrijke voedingsstoffen bevatten die een positief effect hebben op de gezondheid.

01-10-21

Vanaf nu alle nieuws over mijn nieuwe nestjes komt op de pagina: "Nest beschikbaar" te staan. Op de pagina : "Actueel" loopt het vaak vast.

26-08-21

Het was een drukke en werkzame dag geweest. Mijn terarium is aangekomen en ik was druk bezig het aan te kleden. Deze bak is nu lekker 140 x 55 x 60 cm groot, dus ik kon me voldoende uitleven. :)
Op mijn Facebook kunnen jullie ook filmpjes bekijken. Hier ga ik een paar foto's plaatsen.

Finish

24-08-21

Moeten jullie kijken zo geweldig! Ik heb twee van deze bordjes gekocht. Nu is mijn huis en mijn voordeur goed te vinden. ;)

04-08-21

DRINKFLESHOUDER!!!

Geschikt voor flesjes van 75 ml en 150 ml. Keuze voor een fles model A en model B. Voor verblijven van glasdikte 4 mm t/m 6 mm en plastic bakken zoals Samla van Ikea en van Action. Ze worden incl. magneetjes geleverd. Bestendig tegen knagen!

Beschikbare kleuren: Licht Blauw, Licht Roze, Donker Groen, Zilver, Bruin-Rood, Zwart met glitter, Blauw, Lime Groen en Rood.